novinky 

SYMPATIZANT, NOVINKA Z PRODUKCIE HBO A A24 S ROBERTOM DOWNEYM JR. V HLAVNEJ ÚLOHE, BUDE MAŤ PREMIÉRU 15. APRÍLA

Sedemdielny originálny seriál HBO SYMPATIZANT má premiéru v PONDELOK 15. APRÍLA na HBO a bude k dispozícii na HBO Max. Park Chan-wook a Don McKellar sú scenáristami a producentmi tohto titulu. V seriáli účinkujú Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong, držiteľka ceny Emmy® Sandra Oh a na Oscara® nominovaný Robert Downey Jr., ktorý si tu zahral niekoľko úloh.

SYMPATIZANT je medzikultúrny špionážny triler a satira na motívy rovnomenného románu Viet Thanh Nguyena, ktorý získal Pulitzerovu cenu. Príbeh sleduje boje napoly francúzskeho, napoly vietnamského komunistického špióna v posledných dňoch vietnamskej vojny a jeho nový život utečenca v Los Angeles. Tam však zistí, že jeho dni ako špióna sa ešte neskončili.

Zoznam tvorcov: Producent, producent, scenárista a režisér (časti 1 – 3) Park Chan-wook; showrunner, producent a scenárista Don McKellar; producent, A24; a producent a hviezda Robert Downey Jr., producentka Susan Downey a Amanda Burrell pre Team Downey; producent Niv Fichman pre Rhombus Media; producent Kim Ly; producent Ron Schmidt; producent a autor kníh Viet Thanh Nguyen; producent Jisun Back pre Moho Film.

Komentujte cez Facebook

Related posts